fbpx

Starten doe je gratis

Ben je benieuwd of onze lessen iets voor jou zijn? Probeer het dan gewoon eens. Gratis. Met onze Free Trial-optie mag je vier lessen het beste van jezelf komen geven onder begeleiding van onze coaches. Je kan vrij kiezen uit de lessen

  • Metcon
  • Strength & Metcon
  • Flex

Standaardtarieven

9 credits per maand

Met dit abonnement mag je 9 keer per maand komen sporten op de momenten dat het jou past. Je betaalt met andere woorden 8,7 euro per beurt. Het abonnement start met een vooruitbetaling van drie maanden, waarna een maandelijkse domiciliëring volgt.

Meest gekozen

15 credits per maand

Mag het wat meer zijn? Ga dan voor 15 beurten per maand die je ook weer mag inzetten wanneer je wil. Zo kom je op 5,9 euro per workout. Het abonnement start met een vooruitbetaling van drie maanden, waarna een maandelijkse domiciliëring volgt.

Onbeperkt sporten

Wil je bijna dagelijks komen sporten? Dan hebben we een unlimited abonnement, waarbij je vaste klant aan de bar(bell) kan worden. Dit abonnement wordt per maand afgerekend zonder opstart, maar check zeker ook het promotarief met vooruitbetaling.

Promotarieven

Onbeperkt sporten met vooruitbetaling

Wil je onbeperkt sporten en je voor langere tijd binden aan Blue Fenix? Ga dan voor het onbeperkt abonnement met 6 maanden vooruitbetaling. Betaal één keer per half jaar 500 euro, en sport zoveel je wil.

Onbeperkt sporten als student

Als student (-22 jaar) moet je natuurlijk nog wat centjes opzij kunnen zetten voor die terrasjes na de les. Met ons studententarief krijg je dan ook 40 euro korting per maand voor onbeperkt te sporten.

Onbeperkt sporten zonder begeleiding

Wil je wel sporten, maar zijn die begeleide lessen niets voor jou? Dan is ons open gym-abonnement waarschijnlijk wat je zoekt. Voor 55 euro per maand maak je onbeperkt gebruik van ons materiaal.

Beurtenkaarten

Eenmalige drop-in

Ben je in de buurt op verlof aan de Molse Meren? Of wil je gewoon eens eenmalig met een vriend of vriendin mee komen sporten? Dan kan je zonder probleem voor een les inschrijven.

10-beurtenkaart

Nu en dan eens een lesje meepikken, maar je zoekt iets vrijblijvender dan een abonnement? Neem dan een beurtenkaart die een jaar geldig blijft.


*afhankelijk van de betalingsmethode kunnen er extra kosten worden aangerekend. Deze worden bij betaling vermeld als ‘administrative fee’.