fbpx

Sport / Coaching / Fun / Community

Metcon

Met onze metcon-workouts (Metabolic Conditioning) word je een allround sporter. Alle mogelijke bewegingen komen er aan bod in deze groepstrainingen, zowel qua uithoudingsvermogen, gymnastics als powerlifting. Elke dag mag je van ons een andere workout verwachten, wat het uiteraard gevarieerd en boeiend houdt. Binnen dezelfde groepsles zijn deze workouts bovendien opgedeeld in twee niveaus:

  • Een Performance Level voor de meer ervaren sporters met moeilijkere en zwaardere oefeningen
  • Een Fitness Level met soortgelijke maar minder moeilijke variaties voor de meer casual sporter

GO

Onze GO-lessen kan je vergelijken met een bootcamp-workout. In deze workouts heb je naast je eigen lichaam enkel dumbbels, een springtouw en een box nodig. Met deze HIIT-groepsles til je jezelf naar een hoger fitnessniveau.

Endurance

Tijdens de endurance lessen werk je aan je uithouding. Na een goede opwarming ga je meteen aan de slag, en het mag even duren. Verwacht telkens een reeks oefeningen afgewisseld met een stevige portie lopen, fietsen of roeien.

Flex

Onze Flex-training is ideaal als je wat gericht aan je lichaam wil werken. Dit bodybuilding-programma zorgen voor die ‘pump’ die je lichaam nodig heeft om er afgetrainder uit te zien. Het programma bestaat steeds uit drie delen: functionele kracht, bodybuilding en optioneel een conditiestuk.

Barbell Club

De leden van onze Barbell Club houden van olympisch liften. In deze lessen focussen we erg op lifttechniek, zodat je de perfecte basis hebt om steeds hoger in gewicht te gaan.

Open Gym

Bepaal je liefst zelf hoe je sport en welke oefeningen je uitvoert? Dan ben je ook altijd welkom tijdens onze Open Gym-uren. Je maakt gebruik van ons materiaal, maar sport niet onder begeleiding.

Personal Training

Heb je specifieke noden, of wil je graag één-op-één met een coach werken? Dan kan je ook bij ons terecht voor personal training. Neem hiervoor contact met ons op, en dan kunnen we jou een gepersonaliseerd traject voorstellen.

Competition Training

Met al onze lessen zal je er fysiek stevig op vooruit gaan. Maar wil je daarnaast ook deelnemen aan competities of uitblinken in zaken als de Open? Dan hebben we een speciaal traject met zowel conditionering, de dagelijkse metcon, en een krachtgedeelte.

Community

Bij Blue Fenix kom je niet in een doordeweekse sportclub of fitness terecht, maar in een vriendengroep. Sporten staat uiteraard centraal, maar het is toch veel leuker als je dat ook nog eens in een losse en hechte omgeving kan doen!


Naamloos document